Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "Half a War" by Joe Abercrombie # eBook PDF Kindle ePub Free

Half a War

📘 Read Now     ðŸ“Ĩ Download


eBook details

  • Title: Half a War
  • Author : Joe Abercrombie
  • Release Date : January 01, 2018
  • Genre: Fantasy,Books,Sci-Fi & Fantasy,
  • Pages : * pages
  • Size : 1762 KB

Description

Skara hercegnő orszÃĄga ÃĐs benne minden, amit szeretett, a szeme lÃĄttÃĄra lett vÃĐrrÃĐ ÃĐs hamuvÃĄ. A trÃģnÃķrÃķkÃķs nem menekített onnan mÃĄst, csak a szavait, amelyekből azonban - megfelelően hasznÃĄlva - a kardnÃĄl is veszÃĐlyesebb fegyver vÃĄlhat. Ügyesen kell forgatnia őket, legyőznie fÃĐlelmeit ÃĐs ÃĐlesre kÃķszÃķrÞlni elmÃĐjÃĐt, ha vissza akarja szerezni ÃķrÃķksÃĐgÃĐt.

Az agyafÚrt Yarvi atya hosszÚ utat jÃĄrt be, míg nyomorÃĐk rabszolgÃĄbÃģl a kirÃĄly minisztere lett. Sok szÃķvetsÃĐgest szerzett, de sok ellensÃĐget is. Majd szemben talÃĄlta magÃĄt a legnagyobb hadsereggel, amit a hÃĄtÃĄn hordott a fÃķld, miÃģta az elfek hÃĄborÚba indultak az istenek ellen. Az ellensÃĐges erőket vezető ember pedig nem imÃĄd istent, csak magÃĄt a HalÃĄlt.

Van, aki harcra ÃĐs hősi halÃĄlra szÞletett, mint TÞske, a harcos ÃĐs Raith, a fegyverhordozÃģ, mÃĄsoknak viszont a fÃĐnyben lenne a helyÞk, mint a kovÃĄcs Brandnek ÃĐs a fafaragÃģ Kollnak. De amikor HÃĄborÚ Anya kitÃĄrja acÃĐl szÃĄrnyait, az egÃĐsz SzilÃĄnkos-tenger ÃĐjbe borul, ÃĐs a sÃķtÃĐt ellen nÃĐha csak sÃķtÃĐtsÃĐggel lehet felvenni a harcot.

„Mint a TrÃģnok harca egy adrenalinlÃķket utÃĄn. Ez a regÃĐny egyetlen eszeveszett csatakiÃĄltÃĄs." - Daily Mai


Free Books Download "Half a War" PDF ePub Kindle